Preloader image
Linkuri externe
Calendar 2020 cu învătături biblice despre caracter
Institutul pentru principii de bază ale vieții este dedicat să ofere învățătură din Scriptură în scopul de a urma căile lui Dumnezeu în viața noastră.
caracterul cristic,librărie creștină,IBLP România
5
product-template-default,single,single-product,postid-253,theme-satellite,satellite-core-1.0.6,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll

Institutul pt. principii de bază ale vietii

Calendar 2020 cu învătături biblice despre caracter

10 lei

Voia lui Dumnezeu pentru credincioși este ca ei să reflecte chipul lui Cristos. Romani 8:29 spune: „Căci pe aceia pe care i-a cunoscut mai dinainte, i-a și hotărât mai dinainte să fie asemenea chipului Fiului Său…”. Calendarul acesta este o resursă unică ce te ajută să vezi cum imprimă Dumnezeu caracterul Său—chipul lui Cristos—în viața ta.

În fiecare lună este evidențiată câte o trăsătură de caracter ce reflectă natura lui Dumnezeu. Există zece afirmații „Dumnezeu mă împuternicește să” care sunt de fapt aplicații practice ale acelei trăsături. Versetele zilnice rezumă un pasaj biblic elocvent. Textele biblice din fiecare lună alternează după următoarea schemă: din viața lui Cristos, din Vechiul Testament și din Noul Testament.

Format deschis A3, 13 pagini.

S-ar putea să-ți placă și…