Preloader image
Cum să rezolvăm 7 forme de stres letal
Institutul pentru principii de bază ale vieții este dedicat să ofere învățătură din Scriptură în scopul de a urma căile lui Dumnezeu în viața noastră.
caracterul cristic,librărie creștină,IBLP România
820
product-template-default,single,single-product,postid-15,theme-satellite,satellite-core-1.0.6,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,satellite-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,smooth_scroll

Librărie

Cărți cu învățături biblice despre caracter și principii de viață

Cum să rezolvăm 7 forme de stres letal

25 lei

Stresul este recunoscut ca având o contribuție majoră în instalarea bolilor. Este șocant și în același timp trist că abordarea obișnuită în tratarea bolilor constă doar în acoperirea simptomelor cu ajutorul medicamentelor, de multe ori având efecte secundare adverse. Medicamentele pot ameliora durerile dar nu se adresează stresului, cauza de bază care provoacă sau contribuie la apariția bolilor.

O abordare înțeleaptă este să determinăm întâi stresul și să îl înlăturăm și apoi să luăm în calcul simptomele. Rezolvarea stresului vine atunci când descoperim și aplicăm poruncile pe care ni le-a dat Domnul Isus.

Acest manual de sănătate detaliază felul cum putem rezolva sau evita șapte forme de stres letal—mânia, vinovăția, poftele, amărăciunea, lăcomia, teama și invidia—aplicând poruncile lui Cristos în viața noastră!

De exemplu, putem învinge amărăciunea cu iertare deplină aplicând porunci cum ar fi:

  • Așteaptă revenirea Mea! (Matei 24:42-44)
  • Leapădă-te de tine însuți! (Luca 9:23-25)
  • Iubește-ți aproapele! (Matei 22:39-40)
  • Fii slujitorul tuturor! (Matei 20:26-28)
  • Mărește-ți credința! (Matei 21:21-22)
  • Iartă-i pe cei ce te-au rănit! (Matei 18:21-22)
  • Nu disprețui copiii! (Matei 18:10)

Format A4, 160 de pagini.