Preloader image
De ce a îngăduit Dumnezeu să se întâmple?
Institutul pentru principii de bază ale vieții este dedicat să ofere învățătură din Scriptură în scopul de a urma căile lui Dumnezeu în viața noastră.
caracterul cristic,librărie creștină,IBLP România
820
product-template-default,single,single-product,postid-24,theme-satellite,satellite-core-1.0.6,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,satellite-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,smooth_scroll

Librărie

Cărți cu învățături biblice despre caracter și principii de viață

De ce a îngăduit Dumnezeu să se întâmple?

15 lei

V-ați întrebat vreodată: De ce îngăduie Dumnezeu defecte fizice sau deformități? De ce sunt așa de mulți copii în familii fără tată? De ce permite Dumnezeu accidente cu urmări permanente? De ce mor prematur oameni extraordinari? De ce lasă Dumnezeu să fie atât de mult abuz sexual?

Acestea și multe alte situații similare par a fi „lucruri rele” care li se întâmplă „oamenilor buni”, dar când le privim din perspectiva lui Dumnezeu, înțelegem promisiunea că „toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu” (Romani 8:28).

În această carte aflăm de ce îngăduie Dumnezeu să se întâmple lucruri rele, scopurile suferinței, cinci întrebări care ne ajută să discernem beneficiile avute în vedere și cum voia lui Dumnezeu este exact ceea ce am alege noi dacă am ști toate detaliile.

Însușiți-vă aceste adevăruri puternice și folosiți-le pentru a-i mângâia pe alții!

Format A5, 164 de pagini.