Preloader image
Minciuni pe care le credem și care provoacă stres și boală
Institutul pentru principii de bază ale vieții este dedicat să ofere învățătură din Scriptură în scopul de a urma căile lui Dumnezeu în viața noastră.
caracterul cristic,librărie creștină,IBLP România
820
product-template-default,single,single-product,postid-21,theme-satellite,satellite-core-1.0.6,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,satellite-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,boxed

Librărie

Cărți cu învățături biblice despre caracter și principii de viață

Minciuni pe care le credem și care provoacă stres și boală

10 lei

Când luăm decizii, fie că sunt bune sau rele, totdeauna vor fi consecințe. Când cineva face o alegere neînțeleaptă, adesea aceasta își are originea într-o temere, cum ar fi teama de respingere sau teama de eșec. Temerile, la rândul lor, provin din minciuni.

Acest ghid de studiu vă ajută să identificați și să denunțați minciuni pe care probabil le credeți: „Nu sunt destul de bun”, „Nu pot să spun nimic cum trebuie”, „Sunt urât”, „Nu sunt important”, „Nu sunt vrednic să fiu iubit”, „Nimănui nu-i pasă de mine” etc.

Urmați instrucțiunile pas cu pas pentru a denunța minciunile, a vă învinge temerile și a transforma amintirile dureroase! Domnul Isus a spus: „Veți cunoaște adevărul, și adevărul vă va face liberi!” (Vezi Ioan 8:32)

Format A4, 32 de pagini.